pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 07.12.2016 18:13:50

Maribor si prizadeva, da se poletna tragedija ne bi nikdar več ponovila

nkmaribor.com
Poletna tragedija na mariborskih cestah, v kateri sta življenje izgubila dva nadobudna nogometaša vijoličastih Damjan Marjanović in Zoran Baljak, Ljubomir Moravac pa je ostal brez roke, ne bo nikdar pozabljena.

Huda prometna nesreča je povsem pretresla štajersko prestolnico in celotno Slovenijo, pri nogometnem klubu Maribor pa so odločeni, da bodo naredili vse, da se kaj takšnega nikdar več ne ponovi. 

Zato so se pod Kalvarijo odločili, da svoje nogometaše pošljejo v Center varne vožnje na AMZS na Vransko. "Vodstvo kluba je želelo ob koncu leta pripraviti nekaj koristnega za svoje športnike in jim omogočiti dodatno znanje o preventivi v prometu in varni vožnji. Pripeljali so jih v AMZS Center varne vožnje, kjer smo z veseljem prisluhnili njihovim željam in jim pripravili program varne vožnje. Nogometaši so dokazali, da niso spretni samo z žogo, ampak da se dobro znajdejo tudi z vozili na naših mokrih in zasneženih površinah," so zapisali na spletni strani AMZS.

nk maribor1
amzs.si

"Še predobro se spomnimo prometne nesreče, ki je letos avgusta prizadela svojce, člane kluba Maribor in vso Slovenijo. V tragični nesreči sta življenje izgubila dva mlada nogometaša B ekipe. V želji, izboljšti vozniške sposobnosti, so v klubu sprejeli odločitev, da jih bodo dodatno izobraževali tudi na področju preventivne vožnje. Znanje, ki so ga dobili na Vranskem, bodo nogometaši prenesli na svoje kolege v klubu, prijatelje in družino, tako pa se zavest o pomenu varne vožnje krepi in pridobiva pomembno mesto v razmišljanju mladih," so še dodali na AMZS.

Značke: amzs, maribor

Članki iz rubrike