Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
16 08.12.2016 08:56:04

Pri Rudarju se še niso pomirili. Kašnik: Maribor ne potrebuje takšne pomoči!

Drago Wernig - TAKA
V garderobi Rudarja med nogometaši debata o tem, ali so res zasluženo ostali praznih rok, še vedno poteka, tudi kapetan David Kašnik je iskreno priznal, da jih še vedno boli, kar se jim je zgodilo v Ljudskem vrtu.

Da je lahko kdaj nogomet zelo nepravičen, ni nikakršnega dvoma. Nogometaši Rudarja so pod Kalvarijo postregli s svojo najboljšo predstavo v sezoni, marsikdo bi rekel, da knapi že leta niso bili tako všečni. A kaj, ko so bili hkrati tudi neučinkoviti. Imenitnih priložnosti – in teh je bilo kar nekaj! – niso znali izkoristiti, za nameček jim je ponagajal še sodnik.

Recimo temu takole: Roman Glažar iz Hajdine ni imel najboljšega dneva. Gostje iz rudarskega mesta so prepričani, da so bili pred golom Maribora trikrat zaustavljeni s prekrškom, a Glažar ni niti enkrat pokazal na belo točko. Če so jih zgrešene priložnosti užalostile in razočarale, so jih sodniške odločitve vidno razjezile. "Seveda ostaja grenak priokus, ki še ni povsem izginil," priznava branilec velenjskega kluba David Kašnik.



"Po ogledu posnetkov spornih situacij je nezadovoljstvo še toliko večje. Mislim, da bi sodnik vsaj dvakrat lahko pokazal na belo točko," dodaja Kašnik.

CELOTEN POGOVOR S KAPETANOM RUDARJA, V KATEREM POVE MARSIKAJ PIKREGA ČEZ SODNIKE NA TEKMI MED MARIBOROM IN RIJEKO SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI TUKAJ!

Članki iz rubrike