zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
9 19.12.2016 09:48:55

Prvi obrisi zimskih priprav Olimpije: Čatež, Turčija in uvodna imena nasprotnikov

www.alesfevzer.com
Znan je načrt priprav nogometašev ljubljanske Olimpije.

Nogometaši Olimpije so zdaj že na zasluženem dopustu, njihovi nadrejeni pa zavzeto delajo, da bi ekipa začetek zimskih priprav pričakala v kar najboljšem stanju. Milan Mandarić je sicer na dopustu, zato pa podpredsednik Ranko Stojić že kadruje in le vprašanje časa je, kdaj bodo vidni prvi obrisi njegovega dela.


Tudi Luka Elsner ne sedi križem rok. Trener zmajev je proste dni izkoristil za obisk Tottenhama, v njegovih mislih so tudi že priprave, ki bodo za Olimpijo v prihodnjem letu zelo pestre. Med drugim bodo zmaji odšli tudi v Turčijo, letošnje napake, ko so se utapljali v hrvaškem blatu, ne bodo ponovili.

"Priprave začnemo 9. januarja. V naslednjih štirih tednih bomo dvakrat za krajše obdobje odšli v Čatež, 6. februarja se bomo nato preselili v Turčijo, od koder se bomo vrnili teden dni pred začetkom drugega dela sezone," je pojasnil trener kluba iz Stožic in glede prijateljskih tekem dodal: "V Turčiji smo s štirimi od petih tekmecev že dogovorjeni. Pomerili se bomo z dvema ruskima prvoligašema, s kazahstansko Astano in tudi klubom iz Ukrajine. Doma smo se dogovorili za dve tekmi s Hrvati, čakamo še na potrditev prijateljske tekme s klubom iz prva kitajske lige."

Članki iz rubrike