Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
37 09.01.2017 12:30:33

Ni počitka za Stojića: v Stožicah že četrta zimska okrepitev

Arsen Perić
Ljubljanska Olimpija bo v spomladanski del državnega prvenstva krenila z močno prevetreno ekipo. Pred vrati je že četrta okrepitev za moštvo Luke Elsnerja in zopet gre za tujega nogometaša.

Z nogometaši Olimpije po besedah našega zanesljivega vira že trenira 26-letni Hrvat Dino Štiglec, ki je v dosedanjem delu sezone in tudi v prejšnji igral za Slaven Belupo. Gre za 26-letnega levega bočnega nogometaša, sicer otroka Zagreba, čigar tržna vrednost po oceni znanega portala transfermarkt.com znaša 600 tisoč evrov.

»Zelo sem zadovoljen s pogoji, ki sem jih dobil, prepričan pa sem, da bo z odškodnino zadovoljen tudi Slaven Belupo, ki mu želim čim boljše nastope v hrvaškem prvenstvu, sam pa se nadejam, da bom dobre igre nadaljeval tudi v svojem novem klubu,« je za spletno stran petouvrščene ekipe hrvaškega prvenstva dejal Štiglec, ki je v jesenskem delu prvenstva zbral največ nastopov za Slaven Belupo. Pred prihodom v Koprivnico je igral za Zagreb, bil pa je tudi član mlade hrvaške reprezentance.

Štiglec bo že četrti novinec pri Olimpiji v tem prestopnem roku, pred njim so zmajevo gnezdo okrepili Romun Alexandre Cretu, Makedonec Daniel Avramovski in Ganec Issah Abass. No, po drugi strani pa prihod Hrvata najbrž pomeni, da v Ljubljano iz sosednjih Domžal vendarle ne bo Jureta Balkovca, ki je bil predtem v resnih kombinacijah za prestop v Olimpijo.

Članki iz rubrike