tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
2 11.01.2017 08:16:17

Oražem o zanimanju Mariborčanov za Balkovca: Pri njih je podobno kot pri Olimpiji ...

alesfevzer.com
Po odhodu Erika Janže je na levi strani mariborske obrambe zazevala velika luknja. Mnogi so bili prepričani, da jo bo Zlatko Zahović poskušal zapolniti z novim obrazom, v javnosti se je velikokrat omenjalo ime domžalskega branilca Jureta Balkovca. Šli smo po sledeh govoric ...

Navajeni smo že, da se je športni direktor vijoličastih popolnoma umaknil iz medijskega sveta in da ne komentira morebitnih prihodov oziroma odhodov, tako da smo govorico, da naj bi se trinajstkratni državni prvaki trudili v svoje vrste zvabiti enega najboljših levih bočnih v tej sezoni, Jureta Balkovca, poskušali preveriti po drugem kanalu. In uspelo nam je. Poklicali smo športnega direktorja Domžal Mateja Oražma, ki je pojasnil, da za (do nedavnega) tarčo Olimpije vijoličasti niso poslali nikakršne ponudbe.

"Ne, z Mariborom stika ni bilo. Sicer smo z njimi v preteklosti že sodelovali, toda pri njih je podobno kot pri Olimpiji: raje plačujejo manjše odškodnine za nogometaše in igralcem dajo večjo plačo ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike