ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

jb
jb
20 12.01.2017 17:59:03

Slovo od Olimpije: Prišel kot dolgoročna rešitev, odhaja kot "tehnološki višek"

www.alesfevzer.com
Ranko Stojić je napovedal slovo naslednjega nogometaša.

Prihod Dina Štigleca za položaj levega bočnega branilca je dobora premešal igralne karte na tem položaju. Hrvat bo namreč pri Olimpiji številka ena, hrbet mu bo kot prva menjava varoval Mario Jurčević, poraja se torej vprašanje, kakšna prihodnost čaka Aljaža Krefla. A za Ranka Stojića, športnega direktorja aktualnega prvaka Slovenije, dvomov ni. Nekdanji nogometaš Rudarja iz Velenja bo zapustil zmaje, čeprav so ga ti pred letom in pol pripeljali kot dolgoročno rešitev za ta igralni položaj.


Toda sreča mlademu reprezentantu ni bila naklonjena. Po dobrem začetku se je lanskega avgusta težje poškodoval na večnem derbiju v Mariboru, ko se je čez skoraj pol leta vrnil, mu nikakor ni uspelo priti na želeno raven. V tej sezoni je še dobil nekaj priložnosti, toda na koncu jeseni ga je na klop izrinil celo Jurčević, čeprav po osnovni izobrazbi sploh ni levi bočni branilec.

"Verjetno bo odšel na posodo, torej nekam, kjer bo lahko več igral. Ni pa izključena niti dokončna prodaja. Žal mi ga je, saj smo ga pripeljali, ker smo v njem videli pravo rešitev za daljše obdobje. Toda ni se izšlo. Tako pač je včasih v nogomet," je z očitnim obžalovanjem pojasnil športni direktor zmajev iz Stožic.

Članki iz rubrike