Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

dm
dm
6 14.01.2017 10:35:53

Športni direktor Domžal Matej Oražem: Povem vam, za koga se je Olimpija zanimala že poleti

Arsen Perić

Nogometna kluba Olimpija in Domžale sta po prihodu Milana Mandarića v Slovenijo že sodelovala. Med zmaje se je preselil dolgoletni prvi vratar domžalskega kluba Nejc Vidmar, kasneje tudi trener Luka Elsner. A prometa bi bilo še precej več, če se Domžalčani ne bi izkazali kot sila zahtevni pogajalci. Zdaj so recimo zavrnili ponudbo za Jureta Balkovca, poleti pa še za dva nogometaša.

Matej Oražem, športni direktor Domžal, je razkril, kdo se je poleti znašel na seznamu želja Ljubljančanov. "Dejstvo je, da se ponudbe, ki nam jih pošiljajo iz Olimpije, in naše zahteve zmeraj zelo razlikujejo. Že poleti so se zanimali za Žana Majerja, pa smo bili precej narazen v odškodnini. Za Jana Repasa so ponudili mizerno odškodnino, ki smo jo zavrnili. In potem je Jan pri nas odigral skorajda vse tekme, se odlično predstavil na velikem odru. Imamo pač različne poglede na določene stvari, tudi za nekatere naše nogometaše v mlajših selekcijah so se zanimali, ampak so ponudili premalo," je zanimivost razkril snovalec kadrovske politike ob Kamniški Bistrici.

repas nm
Nikola Miljković

Tudi v tem prestopnem roku so se bojda pri Olimpiji zanimali za enega izmed domžalskih nogometašev v mladinski kategoriji, toda Oražem pojasnjuje: "Ne vidim prevelikega smisla, da bi sklepali posle z našimi talentiranimi mladeniči, kajti mislim, da je za fante, stare 17, 18, 19 let, boljše, da igrajo pri nas, kjer jim najbolj zaupamo in jim bomo dali največ priložnosti. To naši fantje vedo, mislim, da to razumejo in da vidijo, kaj vse nam je uspelo narediti. Ne nazadnje je Nemanja Maksimović pred kratkim podpisal za Valencio, pa je še tri leta nazaj igral za nas. Isti klub je pokazal zanimanje za Nejca Skubica. To je veliko priznanje tako za oba nogometaša kot za nas."

majer af
alesfevzer,com

Članki iz rubrike