Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
48 16.01.2017 14:41:52

Olimpija dobila ponudbo za Kronavetra: Bo Mariborčan odšel? In za koliko?

nkolimpija.si
Da bo Rok Kronaveter v tem prestopnem roku zapustil vrste Olimpije čivkajo že vrabčki na vejah, toda Mariborčan je še vedno član zeleno-belih.

Čeprav je slovenski reprezentant po incidentu z Green Dragonsi jasno in glasno povedal, da želi zapustiti Ljubljano ter svojo željo na glas povedal še kar nekajkrat, je Rok Kronaveter še vedno član Olimpije. 

In čeprav je tudi športni direktor Ljubljančanov Ranko Stojić potrdil, da bo 30-letni Mariborčan skorajda zagotovo v tem prestopnem roku zapustil slovensko prestolnico in se znova preselil v tujino, Olimpija za zdaj na svoj naslov še ni dobila ponudbe, ki bi jo zadovoljila. 


Dejstvo je namreč, da ima Kronaveter z zmaji podpisano trdno pogodbo, tako da je njegova prihodnost odvisna tudi od dobre volje uprave aktualnih državnih prvakov oziroma bolje rečeno od Milana Mandarića (in Ranka Stojića). 

Predsednik Olimpije naj bi za Kronavetra zahteval milijon evrov odškodnine, toliko za zdaj ni pripravljen ponuditi nihče. A po poročanju Nogomanie je za slovenskega reprezentanta resno zagrizel turški prvoligaš Bursaspor, ki si Kronavetra na vse preteke želi pripeljati v svoje moštvo.

Trenutno petouvrščeni klub turškega prvenstva, ki se je pred dnevi okrepil z Bobanom Jovićem, je bojda - tako Nogomania - pripravljen Olimpiji odšteti pol milijona evrov odškodnine. Kot še poroča omenjeni medij, se bo Mariborčan že v kratkem sestal z Mandarićem in ga poskušal prepričati, da je pol milijona evrov več kot zadovoljiva odškodnina zanj. Kronaveter je sicer bojda za prestop v Bursaspor zelo zainteresiran. A zadnjo besedo bo vseeno imela Olimpija ...

Članki iz rubrike