nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
28 21.01.2017 10:20:57

Presenečenje iz Stožic: Miha Zajc zapušča Olimpijo in odhaja v serie A?

foto: NikolaMiljković
Pri Olimpiji so poudarjali, da bo Miha Zajc zagotovo ostal v Ljubljani vsaj do konca letošnje sezone, toda kaj lahko bi se zgodilo, da bo 22-letni vezist že v tem prestopnem roku zapustil aktualne državne prvake.

Vsaj če gre verjeti italijanskemu novinarju Alfredu Pedulli, ki na svoji spletni strani piše, da se je za Miho Zajca močno zagrel italijanski prvoligaš Empoli.


Pedulla poroča, da je zanimanje Empolija tako veliko, da naj bi predstavniki italijanskega prvoligaša že odšli v Ljubljano na pregovore z Milanom Mandarićem in Rankom Stojićem. V preteklosti se je Zajca povezovalo z odhodom v Palermo, Empoli pa naj bi se za slovenskega reprezentanta ogrel predvsem zato, ker jim Atalanta ne želi prepustiti svojega mladega, 21-letnega vezista Alberta Grassija, trener trenutno 17. moštva v serie A Giovanni Martusciello pa bojda na vsak način želi okrepitev v zvezni vrsti.

Pri Olimpiji so sicer v preteklosti poudarjali, da Zajca ne želijo izgubiti, a hkrati je Stojić dejal, da mora malce skrčiti kader. In glede na prakso iz preteklosti, ko sta v prejšnjem zimskem prestopnem roku Olimpijo zapustila tako Andraž Šporar kot Ezekiel Henty, prestop Zajca ni nemogoč. Še zlasti, če bodo Italijani ponudili lepo odškodnino ...

Značke: miha-zajc, empoli

Članki iz rubrike