evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
57 27.01.2017 08:25:40

Milan Mandarić: Navijači Olimpije me kličejo in mi govorijo, da ni res

Grega Wernig
Predsednik Olimpije Milan Mandarić je iskreno spregovoril o tem, ali dejansko razmišlja o odhodu iz Olimpije ali ne.

"Razočaran sem, ker slišim, da navijači niso zadovoljni. Če je res tako, potem lahko tudi odidem." S temi besedami, povedanimi za Sportal, je Milan Mandarić včeraj zasejal seme dvoma o svojem udejstvovanju pri Olimpiji. Prvi mož zeleno-belih je v pogovoru za naš časnik pojasnil, kako so ga prav navijači po objavi omenjenih besed opogumili in kako niti po naključju ne misli dvigniti rok nad klubom iz Ljubljane.

Nekateri navijači Olimpije se bojijo, da odhajate. Mar zaradi njihovega domnevnega nezadovoljstva res razmišljate o tem, da bi zapustili Olimpijo?
Navijači me kličejo in mi govorijo, da ni res, da so nezadovoljni. Meni pa je ta novinar dejal, da se govori, da so nezadovoljni, ker prodajam slovenske nogometaše. In ne, res mi ni bilo vseeno. V tem klubu odločam jaz, toda nihče od vas, novinarjev, me ni vprašal, koga smo pripeljali, da smo s temi novimi nogometaši zabili deset golov na dveh prijateljskih tekmah. In da sestavljamo ekipo za Evropo. Povejte mi, prosim, vi ali nekdo drug, koga od slovenskih nogometašev naj pripeljemo, da bo v našem klubu naredil razliko. Člani Maribora so izvzeti. So vam všeč novinci? Gledali ste jih …

Na obeh uvodnih prijateljskih tekmah je bilo z njihove strani resnično videti marsikaj pozitivnega in obetavnega.


No, zakaj tega niste napisali? Ste pa napisali, da smo iz rok izpustili enega najboljših nogometašev in da smo s tem ogrozili svoje možnosti v bitki za naslov prvaka. To ni res!

Ampak Miha Zajc je bil v očeh marsikoga ključni mož Olimpije, zato je vendarle razumeti, da so nekateri po njegovem odhodu skeptični.
Večkrat sem že rekel, da so naše ambicije vedno enake, da se vedno borimo za najvišje cilje, zato tudi kupujemo najboljše nogometaše, ki so nam na voljo. Ne kupujemo mačka v žaklju, ne zapravljamo denarja za nepreverjene igralce. Krepimo se, ker hočemo ustvariti takšno Olimpijo, o kakršni smo vedno govorili.

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike