favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

gv
gv
28 31.01.2017 09:11:08

Škandalozno: Slovenski reprezentant je po zmagi nad Mariborom pretepel bivše dekle

nkdomzale.si
Člana slovenske B-reprezentance in nogometaša Domžal preiskujejo zaradi nasilnega dejanja nad bivšim dekletom.

Slovenskega B-reprezentanta in člana Domžal Elvisa Bratanovića preiskujejo zaradi nasilja nad bivšim dekletom. Do incidenta, za katerega ni nobenega opravičila, naj bi prišlo v ljubljanskem nočnem klubu Palatium, in sicer 10. decembra 2016.

Tega dne so Domžalčani odigrali še zadnjo tekmo jesenskega dela prvenstva in s 3:2 premagali Maribor. Bratanović je skupaj s prijatelji zmago proslavil v omenjenem klubu, kjer pa se je znašlo tudi njegovo nekdanje dekle, ki je hkrati sestra enega od reprezentantov zlate generacije. Kako je prišlo do incidenta, ni jasno, zato pa so številne priče videle, kako se je nad predstavnico nežnejšega spola spravil nogometaš. "Vpričo vseh jo je oklofutal in zlasal."

O tem je bila obveščena policija, kar je potrdila tudi Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policijske uprave: "Policisti PP Ljubljana Šiška navedenega dne niso intervenirali v dogodku, so pa prijeli odstopljeno pisno prijavo s PU Celje."

Kot je še povedal neimenovan vir za Slovenske novice, naj bi Bratanović nekdanjo partnerico čakal pred njenim blokom, celo vstopil v stanovanje in poškodoval njen osebni avtomobil. Žrtev je dogodek potrdila, a o podrobnostih v času preiskave ne govori, kot tudi ne nogometaš Domžal. Zato pa se je na te dogodke odzval njegov klub. "O dotičnem primeru smo seznanjeni. V nogometnem klubu ne obsojamo le nasilja nad ženskami, ampak vsakršno reševanje sporov z nasiljem," so med drugim zapisali Domžalčani.

Članki iz rubrike