stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
35 18.02.2017 11:48:00

Odštevanje do derbija, Ljudski vrt bo vsak trenutek RAZPRODAN

Grega Wernig
Začelo se je odštevanje do nadaljevanja državnega prvenstva in predvsem se je začelo odštevanje do tako težko pričakovanega večnega derbija, ki bo čez teden dni, torej v soboto ob 20.15 v Ljudskem vrtu.

Da bo stadion Ljudski vrt pokal po šivih, je danes že povsem jasno. Vstopnic je ostalo le še za ščepec, tako da zdaj že odštevamo ure, morda celo minuti do trenutka, ko bomo lahko zaklicali: RAZPRODANO! Ob tem, da so domači privrženci že danes v polni pripravljenosti, v Maribor prihaja tudi več kot 1100 navijačev Olimpije, tako da bo za primerno navijaško vzdušje iz obeh taborov dobro poskrbljeno. In spektakel po evropskih standardih zagotovljen.

Medtem ko so Ljubljančani še vedno na pripravah v Turčiji, so se vijoličasti že vrnili v domače okolje. Danes ob 15. uri se bodo v Ljudskem vrtu pomerili z velenjskim Rudarjem, to pa bo tudi njihova zadnja pripravljalna tekma pred začetkom spomladanskega dela sezone. Iz klubskih pisarn so sporočili, da bo za gledalce odprta vzhodna tribuna, vstop na stadion bo prost.



DARKO MILANIČ: VRAČAMO SE V USTALJEN RITEM
"Hitro smo se morali navaditi na spremembo okolja. Odločitev, da se prej vrnemo v Maribor, je bila sprejeta samo zaradi tega, da bi čim prej opravili vse potrebno in prestali to obdobje ponovnega prilagajanja. Da se vrnemo v ustaljen ritem, ki velja doma, in misli že usmerimo k začetku sezone, ob tem pa bi še vedno imeli na voljo nekaj časa za zaključni del programa," je povedal trener Darko Milanič.

Članki iz rubrike