ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
14 19.02.2017 11:13:53

Zmaji se vračajo iz Turčije, kaj pogreša Elsner?

Arsen Perić
Olimpija je končala s pripravami v Turčiji, danes zvečer se zmaji vračajo v Ljubljano.

V soboto so aktualni državni prvaki v Beleku odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo. Nasprotnik je bila ukrajinska Vorskla Poltava, po jesenskem delu šestouvrščena ekipa domače lige, dvoboj pa se je končal z izidom 0:0.

"Všeč mi je bil pristop celotnega moštva, in ko smo na tako visoki ravni glede želje, motiva in taktične discipline, potem tudi precej močnejši nasprotniki na papirju ne bodo imeli lahkega dela z nami. Od začetka priprav so se fantje zavedali, da jih v Turčiji čaka najpomembnejši del, kjer je v ospredje stopilo taktično uigravanje moštva, zato sem še toliko bolj vesel izjemno pozitivnega izziva vsakega posebej. Fantje so pokazali izjemno visoko raven zrelosti, motiva in želje po napredku. To pa je za vsakega trenerja na koncu vsakega treninga in tekme najpomembnejša stvar," je za spletno stran Olimpije zadnjo tekmo in priprave ocenil trener Luka Elsner.

Slednji se bo s svojimi varovanci po vrnitvi spet srečal v torek, ko se začnejo zaključne priprave na sobotni derbi z Mariborom. "Manjka nam še več kohezije v sami igri, a to bo prišlo s časom, s še več treninga in tekmami v nadaljevanju sezone. Že sedaj smo na zelo zadovoljivi ravni, do tekme z Mariborom imamo teden dni časa, da izpilimo še zadnje tehnično-taktične malenkosti ter se nato podamo v pogumen, moški boj za vsak centimeter zelenice in vsako žogo. Če bo temu tako, potem bo tudi končni izid temu primeren," je še povedal Elsner.

Postava Olimpije na tekmi z Vorsklo: Vodišek, Ilić, Zarifović, Baskera, Jurčević, Tijanić, Novak, Vorotović, Abbass, Turkuš, Babunski.
Igrali so še: Šeliga, Eleke, Kapun, Alves, Bajrić.

Članki iz rubrike