Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 19.02.2017 11:44:02

Postava Maribora za veliki obračun z Olimpijo že znana?

Drago Wernig - TAKA
Tekma proti Rudarju je bila za vijoličaste generalka za derbi z Olimpijo.

Kakšnih 800 gledalcev si je prišlo pogledati zadnjo preizkušnjo Maribora pred začetkom spomladanskega dela prvenstva, videli pa so po en zadetek v vsakem polčasu, oba v ista vrata, kar pomeni, da se je tekma končala z neodločenim izidom 1:1. Maribor, ki je igral v postavi Handanović, Palčič, Šuler, Defendi, Viler, Kabha, Pihler (81' Ogrinec), Bohar (70' Hotić), Vršič, Novaković (70' Tavares), Zahović, je prek Novakovića povedel v 34. minuti, Velenjčani so iz 11-metrovke prek Vručine izenačili v 55. minuti.


Trener Darko Milanič ni bil nezadovoljen. "Pri analizi bom v nekaterih delih tudi kritičen, glede trenutkov v drugem polčasu, ko smo izgubili nadzor nad igro. Skupni vtis pa ostaja pozitiven. Dobivamo svežino, vračata se dinamika, zagnanost in do prve uradne tekme bomo dosegli namen," je za mariborsko spletno stran komentiral obračun trener vijoliastih, ki je vesel, da so vsi igralci nared. Ali kot je dejal: "Ambulanta je prazna. To je najlepše, kar se lahko zgodi."

Pogled je, kakopak, že uprt v soboto in obračun z Olimpijo. "Igrišče je za ta letni čas v solidnem stanju. Vremenska napoved za naslednje dni sicer ni najboljša, a verjamem, da bomo imeli vse pogoje za dober derbi," Milanič skrbno nadzoruje vse plati velikega obračuna, tisti, ki navijače najbolj zanima, pa je seveda postava Maribora. Mnogi se sprašujejo, če je bila ta, ki je začela tekmo z Rudarjem, enaka tisti, ki jo bo zoperstavil Olimpiji. "Igrali bodo najbolj primerni. Imamo kar nekaj kandidatov, ki tokrat niso dobili priložnosti ali so manj igrali. Teden je dolg, ne izključujem možnosti, da pride do kakšne zamenjave," pričakovano noče vsega razkriti Milanič.

Galerija

Članki iz rubrike