Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
48 19.02.2017 12:28:04

Včasih je resnično težko … Kaj muči predsednika Olimpije Milana Mandarića?

Grega Wernig
Prvi mož Olimpije Milan Mandarić je odkrito potarnal ...

Milan Mandarić je že večkrat potarnal nad tem, da v Ljubljani nikakor ne najde ljudi, ki bi jim lahko slepo zaupal. Morda je tudi zaradi tega kot prvi mož Olimpije zamenjal že "malo morje" sodelavcev, direktorjev, trenerjev, nogometašev … Zdaj je izkušeni poslovnež, ki je obogatel v Združenih državah Amerike, vnovič spregovoril o vsem tem in skorajda otožno poudaril: "Nimam nikogar, na kogar bi se lahko naslonil!"


V pogovoru za spletno stran govori.se je prvi mož aktualnega prvaka Slovenije teden dni pred začetkom drugega dela sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije dejal: "Seveda, te (ljudi, ki bi jim lahko popolnoma zaupal, op. a.) je težko najti. Mislim, da ob vsej tej zavisti in ljubosumju težko najdeš prave ljudi. V življenju sem rad pomagal ljudem, ne glede na njihov položaj, pa vendar je zavist tista, zaradi katere je bilo težko ohraniti lepe odnose s posamezniki. Imel sem veliko prijateljev, a so me vsi spremljali v uspešnem obdobju. To so seveda pravi prijatelji, kar ni težko, če si le na pravi poti. Potreboval pa bi nekoga, ki mi pove, kadar česar ne delam prav, da sem skrenil s poti."

Zatem je na Hrvaškem rojeni bogataš srbskih korenin za omenjen medij še potarnal: "Okrog mene je veliko ljudi, pa vendar se počutim tako sam. Včasih opazim, da sem sam, da se na nikogar ne moram zanesti. Imam veliko težkih trenutkov, ki jih ni mogoče rešiti. Potrebujem nasvet, s katerim bi lahko zbral pogum za nadaljnje poteze. Včasih je resnično težko ... Najbolje bi bilo, če bi imel nekoga, na kogar bi se lahko naslonil. Nekoga, ki bi mi povedal, kaj naj naredim, kaj je prav. Tega pa nimam."

Članki iz rubrike