Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 20.02.2017 09:24:00

Sprememba na trenerski klopi slovenskega prvoligaša

Drago Wernig - TAKA
Članske ekipe v borbi za obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije ne bo vodil Robert Pevnik, ki je ekipo pripravljal v preteklem mesecu in pol. Vodenje prve ekipe do konca sezone 2016/17 prevzema Adnan Zildžović, ki že danes nadaljuje predhodnikovo delo.

Predsednik kluba Matjaž Marinšek je pojasnil razloge za Robertov odhod: "V skladu z dogovorom, sklenjenem v začetku januarja, ki trenerju v primeru dobre ponudbe iz tujine omogoča predčasno prekinitev sodelovanja, se trener Robert Pevnik spet podaja na tuje. V imenu kluba in v svojem imenu bi se Robertu rad zahvalil za profesionalno opravljeno delo in mu zaželel srečo in veliko uspehov v novem klubu. Obenem pa pozdravljam že njegovega naslednika in mu želim veliko uspeha na mestu glavnega trenerja."

Adnan Zildžović je nekdanji nogometaš, ki je igral v zvezni vrsti kot ofenzivni vezist. V treh državah je za sedem različnih klubov odigral 230 tekem in dosegel 55 zadetkov. Med drugim je odigral tudi 50 prvoligaških tekem, za Celje in Korotan, bil pa je tudi mladinski jugoslovanski reprezentant. V trenerski karieri je vodil ekipe Krškega, Krke, Bele Krajine, Drave, Al-Taawona in nazadnje Bylis Ballsh.

Radomlje, za katere je Zildžović že peti trener v letošnji sezoni, se bodo v soboto pomerile z Aluminijem.

Značke: pevnik, radomlje

Članki iz rubrike