volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
43 23.02.2017 10:14:19

Luka Zahović iskreno in neposredno: Očetova roka je bila trda. Z vsem spoštovanjem do Olimpije, toda ...

Drago Wernig - TAKA
Najboljši strelec Maribora v letošnji sezoni je spregovoril o prihajajočem večnem derbiju, pa tudi o vzgoji, svojemu očetu Zlatku Zahoviću in še marsičem drugem.

Luka Zahović, ki bo v soboto eden največjih adutov vijoličastega moštva, se je v intervjuju za Delo povsem sprostil, pokazal pa je tudi, da je zaradi odličnega jesenskega dela, v katerem se je kar 10-krat vpisal med strelce, precej zrasla njegova samozavest.

Tako je recimo pokomentiral fantastičen zadetek Radamela Falcaa v torkovem obračunu lige prvakov. "Težko ga je bilo prezreti, bil je prekanjen, mojstrski. Priznam, da so me prijatelji zasuli s sporočili, češ, zadel je v mojem slogu," je ob opazki, da takšni prefinjeni streli odlikujejo tudi njega, dejal Zahović. 



21-letni napadalec je napovedal tudi razplet sobotnega večnega derbija: "Z vsem spoštovanjem do Olimpije, zmagali bomo."

Najboljši strelec letošnjega prvenstva se je razgovoril tudi o genih, ki jih je podedoval po očetu Zlatku. "Na to ne morem vplivati, s priimkom se rodiš. Ne vem, kakšnega me vidijo drugi, zase pravim, da sem odgovoren fant. Mami me je vzgojila, očetova roka je bila trda, odraščal sem v različnih okoljih in najbrž je vse to vplivalo na moj hitrejši razvoj, dojemanje odgovornosti in zrelost. Prav gotovo mi je pomagalo tudi to, da sem se hitro zavedal, kdo sem," pravi Luka Zahović.

Članki iz rubrike