stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
1 24.02.2017 08:49:58

Erik Janža: Ne vem, zakaj panika na levem boku. Poseben pozdrav pošiljam Boharju.

Drago Wernig - TAKA
Kot feniks je vstal iz pepela, in ko se je že zdelo, da je njegova nogometna pot zavila v slepo ulico, znova našel nogometno avtocesto. Erik Janža je bil v jesenskem delu sezone presenetljivo eden najboljših posameznikov vijoličastih, pozimi pa si je z odličnimi igrami prislužil tudi prestop; odšel je na Češko, k Viktorii iz Plzna.

Pred dnevi je Darko Milanič avtorju teh vrstic namignil, naj prvič, ko se bo pogovarjal z zdajšnjim članom Viktorie, povpraša, zakaj mu je v pol leta uspel takšen preskok, in čeprav je bila osrednja tema tokratnega pogovora razplet večnega derbija med Mariborom in Olimpijo, smo pogovor s Prekmurcem začeli prav s tem vprašanjem.

"To je zanimiva zgodba. Ker eno leto nisem igral, sem bil psihično povsem načet. Zato sem se odločil, da grem do trenerja, se pogovorim z njim in ga povprašam, ali sploh računa name," je svojo pripoved začel Prekmurec, in v nadaljevanju pogovora razkril skrivnost, h komu je odšel po pomoč in kdo mu je zelo pomagal pri dvigu samozavesti. 



Janža se je ozrl tudi na jutrišnji derbi. "Moje mnenje je – ne zato, ker sem igral za Maribor –, da se bodo vijoličasti znali ustrezno odzvati na prvi tekmi in jo obrniti v svojo korist," pravi Janža, ki se je ozrl tudi na vprašanje levega boka pri vijoličastih. 

CELOTEN POGOVOR Z ERIKOM JANŽO SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike