favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 25.02.2017 22:24:48

Milanič: Odigrali smo odlično tekmo!

Grega Wernig
Trener Maribora Darko Milanič je po veliki zmagi nad Olimpijo žarel od sreče.

"Delovali smo kompaktno. Prvo tekmo je težko igrati. Namen je bil zmagati. Fantje so delali to, kar smo se dogovorili. V prvem polčasu bi lahko bili malo bolj sproščeni. A je to razumljivo. Generalno gledano je bila to odlična tekma z naše strani," je govoril takoj po zadnjem sodnikovem žvižgu.

Mimo navijačev seveda ni mogel. "Pričakovali smo tako vzdušje. Jasno je, da so navijači zadovoljni, ker smo premagali Olimpijo."



Pozneje na novinarski konferenci se je še bolj razgovoril: "Skušali smo biti najbolj optimalni, zelo sem zadovoljen, imeli smo nadzor nad igro. Morda je v prvem polčasu malo zmanjkalo, lahko bi kak napad bolje izkoristili. Drugače pa nasprotniku nismo veliko dovolili, dobro se je izteklo, to je le prva tekma, ki je specifika, kar smo občutili bolj kot nasprotnik, zato sem zadovoljen z igro."

Ob polčasu je po lastnih besedah svoje varovance opozoril, da so lahko bolj sproščeni pri sprejemih. "Želeli smo biti vztrajni, nasprotnik je bil v težavah, ko smo vršili pritisk na zadnjo linijo. Dogovor je bil, da skušamo pri tem vztrajati, včasih je tvegana podaja lahko problematična, nam pa ugaja, ko imamo malo več prostora, to se je v drugem polčasu pokazalo in to smo znali izkoristiti. Ne zgodi se velikokrat, da imaš veliko časa za priprave na tekmo, visok pritisk smo veliko vadili, na svoji polovici smo dobro zapirali, ta upornost se nam je izplačala. Vsekakor sem zadovoljen, da je bil Luka Zahović na pravem mestu in da smo zmagali."

Članki iz rubrike