kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 26.02.2017 11:48:35

Domžale znova z Elsnerjem

ALESFEVZER.COM
Domžale imajo novega člana.

Domžalski prvoligaš se je tik pred začetkom spomladanskega dela prvenstva okrepil z novim nogometašem. Za Domžale je to v tem zimskim prestopnem roku že peti nogometaš, tokrat pa gre za igralca z nadvse znanim priimkom.


Vrste Domžal je namreč okrepil Rok Elsner, ki je mlajši brat nekdanjega trenerja članske zasedbe zdaj pa stratega Olimpije Luke Elsnerja. Izkušeni branilec, ki lahko zasede tudi mesto v zvezni vrsti, se tako po desetih letih igranja v tujini vrača v domovino. Z Domžalami je podpisal pogodbo do konca sezone.

"Trenutno sta poškodovana kar dva osrednja branilca, Gaber Dobrovoljc in Denis Halilović. Prvi bo zaradi operacije slepiča odsoten dlje časa, zato smo se morali hitro odzvati, saj je bilo časa le do začetka drugega dela prvenstva. Zelo me veseli, da smo se z Rokom končno našli, saj smo bili nekajkrat že blizu sodelovanja. Gre za igralca, ki nam lahko nemudoma pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev. Pogodbo smo sklenili do konca sezone, v kolikor pa bo naše sodelovanje uspešno, si jo želimo tudi podaljšati, vsaj dokler bi še igrali v evropskih tekmovanjih," je o zadnji okrepitvi povedal športni direktor Matej Oražem.

Značke: domžale, elsner, plts, rok

Članki iz rubrike