Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 12.03.2017 08:29:14

Prijetno mariborsko jutro. Milanič: To je res ...

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani v nadaljevanju prvenstva s stoodstotnim izkupičkom in vsaj do današnjega dvoboja ob Kamniški Bistrici z devetimi točkami naskoka pred Olimpijo.

Nogometaši Maribora so v spopadu z Aluminijem upravičili vlogo favorita in Kidričane prvič v dozdajšnjem delu prvenstva položili na kolena. Še več, prvič so zatresli njihovo mrežo, v sobotnem večeru v Ljudskem vrtu jim je to uspelo štirikrat. Za zmago s 4:1 in prijeten pogled z vrha lestvice.

"Mislim, da smo odigrali zelo dobro tekmo. Več dejstev je, ki govorijo temu v prid. Bili smo dovolj potrpežljivi. Igrali smo proti tekmecu, ki se je v prvem polčasu kakovostno branil, a smo kljub temu povedli in si priigrali nekaj priložnosti. Skupaj smo zadeli štirikrat in bi lahko še kdaj. Fantje so 'oddelali' tekmo na pravi način, pri tem pa pokazali veliko samozavesti ter kvalitete," je povedal Darko Milanič, ki ga veseli spoznanje, da so se med strelce vpisali iz najbolj napadalnega dela ekipe: "Naš cilj je, da napadalci zadevajo. Po drugi strani pa so nagrajeni za trdo delo, ki ga opravljajo. Tudi za tisto umazano, s katerim veliko pomagajo s pritiskom na nasprotnika, ko nimamo žoge in pri tem premagujejo velike razdalje. Zadovoljen sem z njimi in s spoznanjem, da smo že drugič zapored zadeli štirikrat."

milanic dw
Drago Wernig - TAKA
Vsi, ki jim je vijoličasta barva pri srcu, z veseljem pogledujejo na lestvico. V nedeljsko jutro so se prebudili s +9. "To je res lepo, imamo fantastično prednost. Toda pred nami je še vedno le trdo delo, obnašati se moramo kot doslej in še vedno gledati od tekme do tekme. Moramo se zavedati, da na poti do uspeha ob kakovosti potrebujemo tudi veliko potrpljenja. Predvsem do trenutka, ko stremo nasprotnika, kot se je izkazalo tudi tokrat. Pomembno je, da se vmes nismo ustrašili malih napak, ki so se nam zgodile v organizaciji igre in potem smo prišli do želenega razpleta," je še dejal Darko Milanič.

Članki iz rubrike