900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
53 14.03.2017 15:43:08

Nejc Vidmar spregovoril o slabi klimi v slačilnici Olimpije: Hierarhija v garderobi ...

Grega Wernig
Olimpija je v spomladanskem delu prvenstva zabeležila tri poraze na treh tekmah, da vse ni bilo v najlepšem redu, pa je potrdil tudi nekdanji kapetan zmajev Nejc Vidmar.

Olimpija je po dveh zaporednih porazih v spomladanskem delu prvenstva zamenjala trenerja. Luko Elsnerja je zamenjal Marijan Pušnik, tudi on pa na svojem debiju ni dočakal uspeha. Na zadnje so bile Domžale boljše z 1:0, zdaj pa zmaje čaka tekma v domačih Stožicah, kjer se bodo pomerili s Koprom.


Pred naslednjim obračunom je za uradno spletno stran Olimpije spregovoril Nejc Vidmar, ki se je dotaknil tudi zadnjih dogodkov. "Ja, vse prej kot sanjske tri tekme so za nami. Nihče si gotovo ni zamislil takega začetka pomladi in sam tudi take moje vrnitve na igrišča. Zares težko obdobje je za nami in samo mi smo tisti, ki lahko najdemo pot iz te krize," je uvodoma dejal nekdanji kapetan Olimpije, ki je v nadaljevanju spregovoril tudi o menjavi trenerja. "Že na prvi tekmi pod vodstvom novega trenerja je prišlo do določenih sprememb. Še več jih lahko pričakujemo na prihodnjih tekmah. Nekateri izkušeni igralci so bili dolgo na stranskem tiru, hierarhija v garderobi je bila zato načeta in klima slaba. Na nas igralcih je trenutno samo odgovornost, da trdo treniramo in trenerjeve zamisli prenesemo na tekmo. In tako mora biti."

Za Olimpijo niso ravno najlepši trenutki, pred obračunom s Koprom pa je Vidmar za konec pogovora obljubil, da bodo vsi, ki nosijo zeleni dres, dali na igrišču vedno vse od sebe.

Značke: plts, vidmar, olimpija

Članki iz rubrike