Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
2 17.03.2017 08:14:46

Rojen pod nesrečno zvezdo: Po 328 dneh spet na pregled

Nik Kapun in Rok Kronaveter
www.alesfevzer.com
Saj ni res, pa je! Čeprav se je na začetku zimskih priprav Olimpije vrnil na treninge aktualnega slovenskega prvaka, je Nik Kapun še naprej precej oddaljen od vrnitve na zelenice. Sezona 2016/17 je zanj bolj kot ne izgubljena, tudi sicer pa so napovedi zelo črnoglede.

Se še spomnite fanta po imenu Nik Kapun? Da, tistega fanta, ki je še pred letom dni veljal za enega najbolj vročih nogometašev Olimpije. In fanta, ki je igral dovolj dobro, da se je nanj spomnil tudi selektor Srečko Katanec, saj ga je avgusta 2015 vpoklical v člansko reprezentanco za tekmi s Švico in Estonijo. V dresu z državnim grbom potem sicer ni debitiral, a je bil prepričan, da ni daleč čas, ko bo le dočakal svoj zvezdniški trenutek na velikem odru.


Manj kot dve leti kasneje je od slovenske izbrane vrste oddaljen tako zelo, da bi bil težko bolj. Še več, zanj v tem trenutku niso zaprta zgolj reprezentančna, ampak tudi klubska vrata. Pa ne zato, ker pri Olimpiji ne bi več računali nanj; še zdaleč ne. Dejstvo je le, da je Kapunovo zdravstveno stanje še naprej tako klavrno, da sploh ni sposoben igrati resen nogomet. Nad njim pa naj bi bil tudi gost oblak negotovosti, povezane celo z nadaljevanjem kariere! Da, ahilova tetiva, zaradi katere je izgubil že skoraj celotno leto, mu še vedno ne dovoljuje igranja in mu življenje greni na pravzaprav vsakem koraku. Vse skupaj je toliko huje, ker tudi trenirati ne more "na polno".

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kapun, olimpija

Članki iz rubrike