Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
0 21.03.2017 10:11:38

Koper: Zakaj se ne družimo z vodstvom Olimpije in kaj si mislimo o Green Dragonsih

Grega Wernig
V pričakovanju nedeljskega dvoboja v Stožicah je marsikoga zanimalo, kaj se bo dogajalo ob igrišču. Oziroma na tribunah. Ne le zaradi nezadovoljstva Green Dragonsov, temveč tudi zato, ker so odnosi med predsednikom Olimpije in vplivnimi nogometnimi možmi z Obale že kar nekaj časa, milo rečeno, hladni.

Koprčani so v prestolnici dosegli namen. Še na šesti zaporedni preizkušnji so ostali neporaženi, na Obalo so se vrnili zadovoljni. "Iz Ljubljane smo odnesli pol tega, po kar smo prišli. Seveda smo si želeli ves izkupiček, vedno si ga, a smo zadovoljni tudi s takšnim razpletom," pravi prvi mož kozličkov Valter Valenčič. "V Stožicah je bilo zares prijetno biti Koprčan. Mislim, da smo se predstavili v spodobni podobi," je pristavil predsednik Kopra in pohvalil vzdušje na stadionu: "Bilo je čudovito. Zbralo se je veliko ljudi, Green Dragonsi so pristavili še nekaj več, da je bilo ozračje na visoki ravni." A navijači zeleno-belih ne skrivajo nezadovoljstva nad trenutnimi razmerami v klubu, kar zelo jasno izražajo: "Po eni strani jih razumem, po drugi spet ne. O podrobnostih ne bi razpredal, toda za navijanje dam pred njimi kapo dol."

stozice ge
Grega Wernig
Pred tekmo je bilo precej ugibanj o tem, od kje bodo vodilni možje prvoligaša z Obale v Stožicah spremljali dogajanja na igralni površini. Iz preprostega razloga, ker je po vsem, kar se je dogajalo v preteklosti, popolnoma jasno, da so odnosi med njimi in Milanom Mandarićem na zelo nizki točki. Če rečemo, da jih ni, ne pretiravamo, še v največji meri pa to velja za koprskega župana Borisa Popovića, ki ima tudi velik nogometni vpliv, in predsednika Olimpije. Naposled zaradi takšnih in drugačnih razlog na tekmi ni bilo ne enega ne drugega, ostalih gostov z Obale pa na glavni VIP-tribuni nismo zasledili … "Prišli smo, pogledali tekmo in odšli. Sprejem gostiteljev je bil takšen, kot mora biti. Dobili smo vse, kar nam je pripadalo," se je Valter Valenčič najprej izognil konkretnemu odgovoru, a potem le priznal, da se z vodilnimi možmi Olimpije niso družili. Zakaj?

CELOTNI ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike