zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
1 24.03.2017 20:32:19

Kako lepo! Nogometaši Olimpije sedemletnemu fantu uresničili sanje

nkolimpija.si
Marijan Pušnik in njegovi varovanci so imeli na petkovem treningu prav poseben obisk.

Aktualni prvaki so spomladanski del prvenstva začeli katastrofalno slabo, toda v zmajevem gnezdu kljub vse prej kot prijetnim razmeram, v katerih so se znašli, niso pozabili enega od svojih poslanstev. Zavedajo se, da so vzorniki marsikomu, da se mnogi nadobudni fantje zgledujejo po njih in v petek so tako izpolnili veliko željo sedemletnemu Anžetu iz Dobrove, ki si jih je močno želel spoznati. Uresničili so mu sanje. Po nedeljski tekmi s Koprom nam je v klub pisal Anžetov oče Toni, ki je svojemu sinu, ki ne izpusti nobene domače tekme zmajev, želel omogočiti nekaj neprecenljivega.

anze
nkolimpija.si
In zeleno-beli so mu kakopak z veseljem ugodili. Anže je s staršema in mlajšo sestro obiskal petkov popoldanski trening, že ob prihodu pa je bilo v njegovih očeh razvidno, da je o tem razmišljal cel teden. Takoj je dal jasno vedeti, da obožuje vse igralce, še posebej pa si je žele spoznati Juliusa Wobaya, Kingsleya Boatenga in Roka Vodiška. Fantje so njegovi želji rade volje ustregli, s seboj pa pripeljali še ostale člane Olimpijine zasedbe, ki so Anžetu dan polepšali z avtogrami, fotografiranjem in kratkim druženjem.

Mladi nogometaš, ki znanje nabira pri nogometnemu klubu Junior iz Dobrove, je domov odšel s podpisanim dresom vseh nogometašev, klubskim koledarjem ter dvema zapestnicama, ki ju bo zagotovo ponosno kazal sošolcem. "Anžetu ste pričarali nekaj neprecenljivega, to si bo zapomnil za vse življenje," je po koncu druženja dejal Anžetov oče.

Članki iz rubrike