volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
45 28.03.2017 21:57:14

Novi tektonski premiki pri Olimpiji: Stojić bo čez nekaj ur bivši

alesfevzer.com
Kar smo v zadnjih namigovali, se je očitno uresničilo. Ranko Stojić kot vse kaže že drugič zapušča položaj športnega direktorja pri Olimpiji.

Pretresom v Stožicah ni videti konca. Potem, ko je Ranko Stojić jeseni zamenjal Nenada Protego in se po kratki »pavzi« vrnil v Ljubljano, je njegove zgodbe pri Olimpiji očitno spet konec. »Da, res je. Vse se odvija v to smer. Zgodba še ni zaključena, jutri se bomo sestali in uredili nekatere podrobnosti,« je za Sportal dejal Milan Mandarić, ki svoje odločitve torej še ni uradno potrdil. Menda obstaja možnost, da bi Stojić v klubu vendarle ostal, a v kakšni drugi funkciji.

Več ali manj pa je jasno, da je Olimpija spet ostala brez športnega direktorja, tistega, ki je pozimi povsem prenovil svoje moštvo, a pri tem pogorel. Sodu je izbila dno menjava trenerja Luke Elsnerja s še enim povratnikom Marijanom Pušnikom, ki je vodila do nesoglasij z navijaško skupino Green Dragons, ki se s potezami novega trenerja – predvsem tisto, da je v ekipo vrnil Roka Kronavetra –, ni strinjala.

No, Mandarić je očitno ocenil, da je zadevo treba presekati, zato je na Stojićev položaj menda (začasno?) postavil Mladena Rudonjo. Več zelo zanimivih podrobnosti o vsem skupaj pa si preberite v jutrišnji tiskani izdaji Ekipe SN.

Članki iz rubrike