stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

jb
jb
0 26.04.2017 09:50:25

Nogometaš Maribora ima resnega snubca: Želi ga klub, ki je v svoji državi najboljši

Drago Wernig - TAKA
Kdo vse bo poleti zapustil vrste Maribora?

Brez koga vse bo poleti ostal Maribor? Nekaterim poteče pogodba, spet drugi je nočejo podaljšati, so pa tudi takšni, ki so zanimivi snubcem od drugod. Eden takšnih je več kot očitno tudi Marwan Kabha, ki je v tej sezoni pokazal, kako pomemben člen vijoličastih je. V tem trenutku je sicer poškodovan in Maribor ga še kako pogreša, hkrati pa so se v Izraelu okrepile govorice o tem, da bi lahko po koncu sezone zapustil Ljudski vrt.

Za Kabho naj bi se resno ogrel Hapoel Be'er Sheva, v zadnjih letih najboljši izraelski klub. Hapoel je bil prvak že lani, tudi letos bo zagotovo ubranil lovoriko, hkrati se je v tej sezoni prebil celo v skupinski del lige Europa, kjer je recimo resno ponagajal milanskemu Interju. Z uspešnimi nastopi želijo pri Hapoelu nadaljevati tudi v prihodnje, zato se želijo poleti še okrepiti, menda tudi s Kabho, za katerega izraelski mediji pišejo, da je v tej sezoni v izjemni formi.

Govorice o prestopu so še toliko glasnejše, ker ima Kabha istega agenta kot trener Hapoela Barak Bakhar. Dudu Dahan bi torej lahko odigral pomembno vlogo pri prestopu, a kakopak vprašanje, če so v Ljudskem vrtu kaj prida naklonjeni ideji, da bi ostali brez tako pomembnega člena svoje ekipe, s katerim imajo ne nazadnje pogodbo podpisano še za eno leto. No, prav ta pogodba pa bi lahko bila ključna: ali mu bodo ponudili novo ali pa bodo poskušali letos še vsaj kaj zaslužiti s prodajo …

kabha dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike