sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 11.07.2017 17:19:26

URADNO: V Olimpiji tudi otrok slovitega Ajaxa

Profimedia
Olimpija je predstavila naslednjega novinca, na predvečer začetka prvenstva se je okrepila tudi na položaju desnega bočnega branilca.

Poleg Stevana Savića v Ljubljano prihaja tudi 27-letni Nizozemec Mitch Apau. Slednji je otrok amsterdamskega velikana Ajaxa, njegov trener je bil med drugim Frank de Boer, eden od soigralcev celo Daley Blind, danes član Manchester Uniteda. Toda vseeno je bil eden tistih, ki jim ni bilo dano, da bi si tudi v članski kategoriji nadeli dres nekdanjega evropskega klubskega prvaka. Sedemindvajsetletnik iz Amsterdama je že leta 2009 prestopil v Veendam, nato je igral tudi za RKC Waalwijk, nakar se je leta 2014 preselil v Belgijo. Tam je doslej nastopal za Westerlo, belgijski novinarski kolegi pa so nam zaupali, da sploh ni pustil slabega vtisa. Igral je redno, igral je dobro, toda kljub temu je njegov klub letos izpadel iz prve v drugo ligo.

"Ljudje v Ljubljani so prijazni, govorijo angleško, zato verjamem, da se bom hitro vklopil. Dobro sem treniral, tudi pri Olimpiji pa so pogoji za delo odlični," pravi napadalno usmerjeni bočni branilec, ki ga odlikujeta hitrost in moč. "Verjamem, da sem dober na žogi. Upam, da bom to pokazal navijačem Olimpije," še dodaja igralec, ki se bo že v torek popoldne priključil treningom pod vodstvom Igorja Bišćana.

Značke: mitch-apau, olimpija, ajax

Članki iz rubrike