sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 13.07.2017 13:44:44

Saj ni res, pa je. Ankaran vendarle ne bo igral v Sežani, revolucija pri televizijskih prenosih

NK Ankaran
Konec tedna bodo na sporedu tekme 1. kroga Prve lige Telekom Slovenije, primorski novinci z novim domačim prizoriščem.

Težave Ankarana se nadaljujejo. Potem ko so novinci na prvoligaškem prizorišču v Kopru niso dosegli dogovora o tem, da bi domače tekme še naprej igrali na Bonifiki, se je zdelo, da bodo svoje tekmece gostili v Ajdovščini, a je tudi takšna možnost padla v vodo. Vse je kazalo, da so rešitev našli v Sežani, kjer so v sredo preizkusili tudi igralno površino tamkajšnjega stadiona, a zdaj je sledil nov zaplet.

Stadion Rajko Štolfa ne bo dom Vlada Badžima in njegovih varovancev, temveč bo to Dravograd. Da, prav ste prebrali. S sedeža NZS so namreč sporočili, da bo Ankaran domače tekme igral v Dravogradu. Prvi nasprotnik bo v soboto ob 18. uri kranjski Triglav, hkrati so v krovni organizaciji pristavili, da bo uvodna preizkušnja za javnost zaprta.

In še nekaj lepšega. Prvič v zgodovini slovenskega ligaškega nogometa bo v sezoni 2017/18 vseh pet tekem v neposrednem prenosu na slovenskih televizijskih kanalih. Poleg Kanala A, ki zadnji dve sezone zagotavlja visoke standarde pri prenosih tekem najelitnejšega slovenskega ligaškega tekmovanja, bodo letos ljubitelji slovenskega nogometa prišli na svoj račun tudi na programih športne televizije Šport TV.

Kanal A in Šport TV bosta s prenosi začela s prihajajočim vikendom, v vsakem krogu pa si boste lahko dve tekmi kroga ogledali na Kanalu A, tri pa na Šport TV. Pri slednjem si boste lahko v neposrednih prenosih ogledali 108 tekem, v načrtu novega televizijskega partnerja pa je tudi tematska oddaja na temo Prve lige Telekom Slovenije, ki bo predstavljena še v tem koledarskem letu in redni tedenski pregled krogov Prve lige Telekom Slovenije.

Pari prvega kroga; sobota ob 18. uri: Ankaran Hrvatini - Triglav Kranj, prenos ŠTV; sobota ob 20.20: Maribor : Aluninij, prenos na Kanal A; nedelja ob 18. uri: Krško - Gorica, prenos ŠTV; nedelja ob 18. uri: Rudar - Domžale, prenos ŠTV; nedelja ob 20.20: Olimpija : Celje, prenos Kanal A

Značke: plts, ankaran

Članki iz rubrike