petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
9 16.07.2017 16:00:50

Nogometaše Zrinjskega očitno čaka pravi pekel Ljudskega vrta!

Grega Wernig
Mariborčani so po zmagi nad Aluminijem misli usmerili proti obračunu z Zrinjskim.

Mariborčani so v prvem prvenstvenem krogu dosegli namen. Pred svojimi navijači so z golom Aleksa Pihlerja z 1:0 ugnali Aluminij, ki jim je v preteklosti že kar pogosto grenil življenje, na ta način so Darko Milanič in njegovi varovanci dobili tudi nekaj prepotrebne energije v pričakovanju naslednjega izziva na mednarodnem prizorišču. In miru za priprave na nadvse pomembni povratni dvoboj z Zrinjskim v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov.

Vijoličasti so si v Mostarju z zmago 2:1 zagotovili odlično izhodišče, ki ga morajo zdaj še primerno unovčiti. Kakopak z napredovanjem v naslednji krog tekmovanja, kar bi hkrati pomenilo veliko priložnost. V tem primeru bi se namreč z uspešnejšim v obračunu Hafnarfjordur – Vikingur, prva tekma na Islandiji se je končala z 1:1, odločitev bo padla v torek na Ferskih otokih.

viole gw
Grega Wernig
Očitno so pomembnost trenutka prepoznali tudi navijači, vstopnice za dvoboj z Mostarjem se namreč prodajajo zelo dobro. Vzhodna tribuna bo kmalu razprodana, tudi na stari zahodni je prostih sedežev vse manj. Če se bo prodaja v takšnem ritmu nadaljevala, bodo Mariborčani bržčas že zelo kmalu odprli tudi severno tribuno. Bolj ali manj je torej jasno, da bodo Marcos Tavares in soigralci imeli glasno podporo navijačev, kulisa bo evropski preizkušnji primerna.

Članki iz rubrike