pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 12.08.2021 09:45:12

Zakaj je MARIBOR Matka izpustil iz rok? Športni direktor je pojasnil: Bilo je nepričakovano, za to smo se odločili, ker ...

Martin Metelko
Ob odhodu Aljoše Matka je spregovoril tudi športni direktor Marko Šuler.

V četrtek zgodaj zjutraj je odjeknila novica, da Aljoša Matko zapušča Maribor in se seli na Švedsko, natančneje k Hammarbyju, ki je vijoličaste pred tem izločil v kvalifikacijah za konferenčno ligo. Mnogi navijači so bili presenečeni, ko so izvedeli, da Matko zapušča Ljudski vrt, športni direktor Marko Šuler pa je pojasnil to odločitev. 

"Gre za nekoliko nepričakovan odhod in prestop, ki ga nismo predvideli. Ampak na veliko željo igralca in glede na njegovo prizadevnost v dolgih skupnih letih še iz nogometne šole, odnos ter pristop, s katerim je redno opozarjal nase, smo sklenili dogovor. Aljoša si je po vsem, kar je doslej naredil za NK Maribor, želel novih izzivov. Ob prejeti ponudbi smo našli skupen jezik s Hammarbyjem in prestop izpeljali domala v zadnjem možnem trenutku, saj se je na Švedskem zaključeval prestopni rok. V imenu celotnega kluba velik hvala za prispevek v članskem moštvu, za vse gole na razvojni poti v nogometni šoli. Želimo mu vso srečo in verjamemo, da ima Aljoša pred seboj obetavno, uspešno kariero," je v izjavi za klubsko spletno stran povedal Šuler. 

Članki iz rubrike