stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 10.03.2024 20:27:06

Zaradi obilnega dežja odpadla zadnja tekma slovenske prve lige med Domžalami in Koprom

Nogometaši Domžal in Kopra bi morali danes zvečer igrati zadnjo tekmo 25. kroga Prve lige Telemach Slovenije. A dvoboja v Domžalah ne bo, saj so tekmo odpovedali zaradi razmočenega igrišča in močnega dežja.

Obračun med rumeno družino in kanarčki bi se moral začeti ob 20:15, toda v večernih urah je začelo močno deževati in takoj je bilo jasno, da zelenica ob Kamniški Bistrici ne bo uspela pogoltniti vse tekočine, ki je v kratkem času padla nanjo. Nekaj minut pred začetkom dvoboja so se tako sodniki in delegat tekme odločili, da se tekma ne bo niti pričela in jo enostavno odpovedali. Termin, kdaj se bosta med seboj udarili zasedbi Dušana Kosića in Aleksandra Radosavljevića bo znan naknadno.

Koper ima zdaj kar dve tekmi manj od večine konkurentov, kajti že pred tem mu je odpadla tekma z Muro. Ker so Koprčani še vedno tudi udeleženci pokalnega tekmovanja, kjer so se po zmagi nad Olimpijo prebili v četrtfinale, bodo imeli v nadaljevanju sezone izredno natrpan urnik. Po nepopolnem krogu je v vodstvu na lestvici Celje s 56 točkami, Olimpija jih ima po današnjem neodločenem izidu 1:1 pri Muri 49, Maribor s tekmo manj 40. Udeleženca današnja odpovedane tekme ostajata na petem (Koper) in sedmem mestu (Domžale) s 34 in 26 točkami, a imajo Koprčani zdaj v primerjavi s Celjani že dve tekmi manj, Domžalčani pa eno.

Galerija
Značke: domzale, koper

Članki iz rubrike