stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
1 14.03.2024 08:32:51

Kaj se dogaja v Ljudskem vrtu? Glavni sponzor Maribora toži športnega direktorja Marka Šulerja!

Drago Wernig - TAKA
Pogled na včerajšnje razpisane obravnave na Okrožnem sodišču v Mariboru je kar malce šokiral slovenski nogometni svet. V sobi 141 je namreč pred sodnico Katarino Plevčak potekal pravdni postopek, v katerem je bila tožena stranka športni direktor vijoličastih Marko Šuler, tožeča stranka pa Zavarovalnica Sava, d. d., ki želi od Korošca izterjati 37.596,00 evrov.

Takoj ko smo videli objavo Okrožnega sodišča v Mariboru, smo seveda poklicali snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo, da bi nam ta razjasnil celotno zgodbo. Toda Marko Šuler se včeraj na naše telefonske klice ni odzval. Zgodba je seveda izredno zanimiva z več vidikov. Ne zgodi se namreč velikokrat, da glavni, največji sponzor nekega kluba toži športnega direktorja taistega kluba, toda tokrat se je zgodilo prav to. Zadeva sicer ni povezana z nogometom, temveč naj bi šlo za povsem zasebno stvar, v katero je vpleten 41-letni Korošec.


Iz neuradnih, toda zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da je nekdanji dolgoletni slovenski reprezentant pred časom doživel prometno nesrečo, v katero pa ni bilo vpleteno nobeno drugo vozilo, temveč ...

CELOTEN ČLANEK IN ŠE VEČ O DOGAJANJU V SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: šuler, maribor

Članki iz rubrike