državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
13 10.04.2024 12:39:56

Ostro sporočilo Violam?! Tukaj je odziv Maribora, vijoličasti s pojasnilom, ki vam bo dalo misliti!

alesfevzer.com
Koga imajo Mariborčani v mislih?

Maribor je v torek z izjemno predstavo odpihnil nogometaše Mure. V praznem Ljudskem vrtu so vijoličasti za uvod v 30. krog Prve lige Telemach tekmece iz Murske Sobote premagali s kar 5:0, po tekmi pa so se oglasili na družabnih omrežjih in poskrbeli za nekoliko skrivnostno sporočilo. "Ko nam dovolijo odigrati do konca, se konča tako ..." so zapisali odgovorni za družabna omrežja. Koga so imeli v mislih? Viol očitno ne, čeprav so bile ravno one tiste, ki so februarja na tekmi v Fazaneriji odvrgle močno petardo. Ta je poškodovala šest članov Mure, sledila je prekinitev tekme.


"Ne gre za nobeno zaušnico navijačem. Vsakomur, ki spremlja nogomet, je jasno, kakšna je sporočilnost objave in komu je namenjena," so se hitro odzvali iz Maribora na zapis, da je bilo to sporočilo namenjeno Violam.

Torej ni šlo za Viole, kot je pojasnil Maribor . ki pa konkretno še ne navaja, koga ima v mislih. Morda pa je imel v mislih Murine nogometaše in ostale člane ter jih obtožil, da so iz dogodka v Murski Soboti naredili (pre)veliko dramo. Dvoboj je bil posledično prekinjen v 58. minuti, Mura, ki je takrat v Murski Soboti izgubljala z 0:2, pa je za zeleno mizo zmagala s 3:0.

Značke: maribor, mura, prva-liga

Članki iz rubrike