petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
2 14.04.2024 10:30:03

Nogometaš Maribora je prvič spregovoril o odmevnem sporu med agentom in Šulerjem

Grega Wernig
Na novinarski konferenci Maribora pred gostovanjem pri Bravu se je z novinarji pogovarjal levi bočni branilec vijoličastih Mark Strajnar.

Slednji je prvič po dolgem času stopil pred novinarske mikrofone, naš novinarski kolega z Ekipe SN pa je to priložnost izkoristil tudi za vprašanje o tistem zelo odmevnem sporu med njegovim agentom Amirjem Ružnićem in športnim direktorjem kluba Markom Šulerjem.

Spomnimo, zgodba je iz oktobra lani, ko je Ružnić v pogovoru za vaš in naš časnik Maribor obtožil, da z njegovim klientom dela kot s smetjo, hkrati pa precej ostrih kritik namenil tudi snovalcu kadrovske politike pod Kalvarijo, češ da mu je slednji ob prestopu Strajnarja iz Domžal v Maribor obljubil, da bo klubski projekt, a da se to ni uresničilo, saj da Strajnar zelo malo igra. Šuler je potem Ružniću v intervjuju za Ekipo SN odgovoril, da mladi slovenski reprezentant vsekakor je mariborski projekt, a da noben agent ne bo določal, kdo, kdaj in na kakšen način naj igra.

»To, kar se je zgodilo, se je zgodilo. Jaz prav veliko vpliva na to nimam, niti se s tem nisem obremenjeval. Res je, da si vsak igralec, ne glede na to, ali igra ali ne, želi minut. Jaz sem prišel v ta klub s tem namenom, da se pokažem, da mi bo ta klub služil kot odskočna deska za naprej. Nočem prav veliko komentirati, ker nimam veliko vpliva na to, kaj se je dogajalo v ozadju. Jaz sem samo tukaj, da sem na vsakem treningu stoodstoten in da garam na vsaki tekmi,« je odmevni spor pokomentiral Mark Strajnar.

Članki iz rubrike