sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

bo
bo
0 05.09.2014 15:06:19

Lindpere namesto Vassiljeva?

vszi
Konstantina Vassiljeva bo v prvi enajsterici Estonije zamenjal nogometaš z izkušnjami iz ameriške lige MLS.
Vse bolj se zdi, da je Magnus Pehrsson že našel zamenjavo za Konstantina Vassiljeva. Slednji v ponedeljek svoji Estoniji ne bo mogel pomagati na tekmi s Slovenijo, nekdanji član Nafte in Kopra si je namreč poškodoval stegensko mišico, kar pomeni, da bo na stranskem tiru več tednov. Za Estonce je to hud udarec, Vassiljev je pač eden najpomembnejših členov njihove reprezentance. Tega se zaveda tudi selektor Pehrsson, ki pa je vseeno zadovoljen s tem, kar je prikazal nogometaš, ki ga je ob porazu na prijateljski tekmi s Švedsko (0:2) postavil na Vassiljev položaj.

"Joel Lindpere je igral v isti vlogi kot Vassiljev in dejansko je bil še boljši, kot sem mislil, da bo. Vidi se, da je pameten igralec, s svojimi izkušnjami tudi pozitivno vpliva na ostale nogometaše. Ko je ob njih, so mirnejši," je 32-letnega člana Banika, ki je zadnja tri leta preživel v ameriški ligi MLS, kjer je najprej igral za New York Red Bulls, nato pa še za Chicago Fire, pohvalil Pehrsson.

Nasploh je bil švedski strokovnjak zadovoljen s tem, kako je igrala Estonija, pa čeprav je izgubila. "Branili smo se kot ekipa, bili smo zelo čvrsti in kohezivni. Švedska ni imela veliko od igre, dobro smo jo ustavljali. Kot selektor Estonije si še vedno najbolj želim, da bi moji varovanci kar največkrat žogo spravili čez črto gola nasprotnika, toda za zdaj sem vesel že s tem, da smo bili res enotni, kar je dober obet pred začetkom kvalifikacij," je še pristavil 38-letni Pehrsson.

Članki iz rubrike