nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

gv
gv
0 27.03.2015 22:12:09

Sporočilo Ibraimiju: Hočemo takšnega, kakršnega si dal Chelseaju

Gregor Katič
Reprezentanca Makedonije se v petem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo meri z Belorusijo, za zanimivo potezo pa so poskrbeli v domačem taboru, saj so vsakemu igralcu pred tekmo namenili posebno sporočilo.

Makedonci tekmo tega kroga igrajo pred domačimi gledalci v Skopju, pred tekmo pa je osebje reprezentance svoje nogometaše skušalo še dodatno motivirati. Toda tokrat ni šlo za kakšno finančno spodbudo, temveč je vsak igralec poleg svojega dresa prejel še posebno sporočilo.

agim
Izjema ni bil niti nogometaš Maribora Agim Ibraimi, ki je eden ključnih mož Makedonije. Pred tekmo je bil ob njegovem dresu list papirja, na katerem je pisalo: "Agim, ali se spomniš zadetka proti Chelseaju? Hočemo še kakšnega."


Nekoliko bolj šaljiv zapis so namenili napadalcu Dejan Blazevskemu"Dejan, Beloruse preigravaj kot fante s tvoje ulice, hehehe."


AGIM PRISPEVAL PODAJO
Srečanje so sicer odlično začeli gostitelji, saj so v 9. minuti povedli preko Aleksandra Trajkovskega, pri vodilnem zadetku pa je imel prste vmes tudi "Mariborčan" Ibraimi, ki je prispeval podajo

Gostje so nato po zaslugi Timofeja Kalačeva tik pred koncem prvega polčasa izenačili na 1:1, ob koncu drugega polčasa pa je za zmago Belorusije poskrbel Maksim Bordačev.

Članki iz rubrike