Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 09.10.2015 23:50:05

Katanec: Nimamo sreče s sodniki

Nikola Miljković
Po bledem remiju z Litvo je selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec ugotovil, da so bili njegovi varovanci veliko boljši od tekmeca.

"Mislim, da smo bili veliko boljši. Vedeli smo, da bo težko, vemo, da imamo, ne samo mi, tudi druge ekipe, težave proti tako zaprti različici. Fantom sem rekel, nobene panike. Smo tu, kamor spadamo po kakovosti. Tudi danes so se dogajale stvari, enajstmetrovka je škandalozna, sodnik je bil dober ... A za nas žal ne. Z njim res nimamo sreče. Nič, čakamo, čez tri dni imamo novo tekmo. Ni alibi, a bom povedal: s sodniki pa v teh kvalifikacijah res nismo imeli sreče," je novinarjem razlagal Katanec.

Dejan Lazarević je izpostavil, da fantje z razpletom pričakovano niso zadovoljni: "Zagotovo nismo zadovoljni, saj smo hoteli zmagati. Na koncu ni šlo. Ni bilo lahko, saj so se oni zaprli, niso imeli česa izgubiti. Napadli smo od prve minute, mislim, da smo imeli dovolj priložnosti, mogoče nismo bili tako konkretni kot ponavadi. Ampak ni kaj. Glave gor in gremo naprej. Poskusili se bomo prebiti na EP. Takšne tekme pridejo, igraš dobro in ni rezultata, včasih igraš slabo in zmagaš. Ampak smo dobra klapa in mislim, da nam bo uspelo."



Rene Krhin je na drugi strani poudaril, da sama igra ni bilo tako slaba: "Prišli smo na njihovih 20 metrov, njim nismo pustili priložnosti, razen dveh, treh prostih strelov, tudi enajstmetrovke ni bilo, kot je rekel Branko Ilić. Mislim, da smo z dobro igro prihajali do 20 metrov, ampak oni so bili vsi v kazenskem prostoru in je bilo težko. Če bi dali drugi gol, bi bilo lažje."

Selektor Litve Igoris Pankratjevas: "Bila je težka tekma za obe ekipi, za nas pa je pozitiven rezultat predvsem to, da smo se dobro borili in pokazali veliko disciplino v obrambi, naši igralci pa so dali vse od sebe. Vesel sem, da se nismo predali, enajstmetrovka v zadnji minuti prvega dela je bila psihološki udarec, a smo se vrnili. To je za naše mlade igralce pozitivna izkušnja."

Članki iz rubrike