Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 10.10.2015 09:24:33

Kevin Kampl: Že 25 let in devet mesecev si najboljša mama

Arsen Perić
Soigralci mu za rojstni dan niso poklonili ravno najlepšega darila, je pa zato Kevin Kampl ob osebnem prazniku kar sam spisal ganljivo zahvalo svoji mami.

Za 25. rojstni dan si je Kampl med drugim najbrž zaželel, da bi slovenska reprezentanca premagala Litvo in do zadnjega kroga še upala na neposredno uvrstitev na evropsko prvenstvo. Zaradi prejetih kartonov sam ni smel igrati, soigralcem pa ni uspelo streti obrambnega zidu Baltov.


A Kampl je kljub neuspehu gotovo nazdravil za svoj jubilej, najbrž tudi z mamo, s katero imata poseben odnos. Da je temu tako, je najlepši dokaz zahvala, ki jo je na svojem facebook profilu napisal slovenski reprezentant.

"Hvala mama! Pred 25 leti si mi poklonila življenje in že 25 let in devet mesecev si najboljša mama, ki si jo človek lahko zaželi! Zaradi tvoje ljubezni in naklonjenosti ter trdega dela v vseh teh letih imam danes priložnost živeti svoje sanje. Upam, da si vsakič, ko stopim na travnato površino, ponosna na to, kaj je nastalo iz mene. Sam bom vedno ponosen na to, da sem tvoj sin," je napisal Kampl in najbrž s svojim sporočilo mami orosil oči.

Članki iz rubrike