evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 23.06.2016 22:51:26

Najmočnejši Islandec požugal Ronaldu

Potem ko je po tekmi med Portugalsko in Islandijo, ki se je končala brez zmagovalca, Cristiano Ronaldo tekmecem namenil nekaj ostrih besed, se je oglasil eden najpriljubljenejših Islandcev in nekdaj najmočnejši človek na svetu Magnus Ver Magnusson.

Ronaldo je islandskim nogometašem očital, da igrajo preveč obrambno in da s takšno "majhno" mentaliteto ne bodo prišli nikamor.

Magnus Ver Magnusson je v devetdesetih štirikrat osvojil naziv najmočnejšega človeka na svetu. Danes ima 53 let in ponosno brani čast svoje domovine. Tudi na takšen način, da z enim najslavnejših športnikov javno obračuna.


Cristiana Ronalda je označil kot egocentrika, kot povračilni ukrep mu je namenil še nekaj zelo nizkih udarcev, predvsem pa mu je sporočil, da takrat, ko je grdo govoril o Islandiji, gotovo ni pričakoval, da bo končna lestvica skupine takšna, kot je.

"Nogomet je moštvena igra in ne igra posameznikov. To je navsezadnje v tej sezoni dokazal že Leicester City. Mislim, da je Ronaldo danes žal, da je dajal takšne izjave."

"Nikoli ne smeš podcenjevati tekmeca. Ko sem še sam tekmoval, nikoli nisem bil največji in najtežji, vendar sem bil vedno tam in konkurenčen vsem ostalim. Prava miselnost, močna volja in dobra energija je tisto, kar potrebuješ za uspeh," je še dodal Magnus Ver.

Članki iz rubrike