franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

gv
gv
0 26.06.2016 08:48:43

Belgijskega selektorja ne moti nezdrava razvada Nainggolana

Belgijski nogometni reprezentant Radja Nainggolan je eden tistih nogometašev, ki kadijo, to pa ne moti njegovega selektorja Marca Wilmotsa.

Ta je dejal, da ima odlični vezist Rome med reprezentančnimi akcijami vselej sobo z balkonom, Wilmots pa Nainggolanu dovoli kaditi tudi med evropskim prvenstvom v Franciji.

Wilmots je ob tem zatrdil, da je edini v belgijski reprezentanci, ki kadi, zato mu vselej omogoči sobo z balkonom. Ob tem je dodal, da mu raje ugodi, saj je Nainggolan zmožen razdejati hotelsko sobo, če ne bi imel možnosti za kajenje. Ga pa razvada 28-letnika ne moti.

nainggolan

"Da, Radja kadi. To je navada, veliko ljudi v Franciji in Italiji kadi. Ne bom ga ustavljal, če je to tisto, kar potrebuje. Sem prilagodljiv, ko pride do takšnih stvari. Gre za njegovo telo. Kajenje me ne moti, če je le dober na igrišču. Vedno poskrbim, da ima sobo z balkonom, saj tako ne more sprožiti alarma. Verjamem, da je edini v belgijski reprezentanci, ki kadi. Verjamem tudi, da bi razdejal sobo, če bi mu prepovedali pokaditi pet ali šest cigaret na dan. To je njegova težava, tudi če to pomeni, da se bo moral upokojiti pri 30 letih," razmišlja Wilmots.

Članki iz rubrike