mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
0 27.06.2016 11:14:56

Ronaldo o (ne)proslavljanju: Ker je moj brat jokal

Cristiano Ronaldo je bil pred tekmo s Hrvaško tamkajšnji sovražnik številka ena, v dneh po dvoboju pa se je po zaslugi iskrene izjave številnim Hrvatom močno prikupil.


Portugalska je v osmini finala iz evropskega prvenstva izločila Hrvaško, ki so jo mnogi videli v finalu prvenstva stare celine. To so pričakovali tudi hrvaški nogometaši, zato je bilo razočaranje po porazu verjetno še toliko večje.

Hrvaški reprezentanti so se utapljali v solzah, bili so močno razočarani, Portugalci pa so na drugi strani skakali od veselja. Toda ne vsi. Superzvezdnik Cristiano Ronaldo je bil nepričakovano precej miren, v pogovoru z enim od novinarjem pa je pojasnil, zakaj se zmage ni bolj veselil.

Postregel je z odgovorom, nad katerim so bili naši južni sosedi močno presenečeni in s katerim jih je zelo navdušil. "Seveda sem vesel zmage, ampak nisem mogel tako slaviti, ker je moj brat jokal. Moje bratstvo leži v srcu, moja naloga pa je potolažiti brata," je dejal Ronaldo in s tem mislil na prvega zvezdnika hrvaške reprezentance Luko Modrića, s katerim skupaj igrata pri madridskem Realu.

Članki iz rubrike