reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
0 30.09.2016 16:13:00

Wenger o vlogi angleškega selektorja: "Zakaj pa ne ..."

Tudi Arsene Wenger se vidi v vlogi selektorja angleške nogometne reprezentance, a kot pravi, nekoč, čez leta. "Če bo nekega dne prišla taka ponudba in če bom ravno prost ... Zakaj ne?" je dejal trener Arsenala.

Bržkone pa Wenger ni kratkoročna rešitev za krmilo angleške reprezentance, ki je ta teden ostala brez prvega moža stroke - Sama Allardycea. Morda po sezoni, ko se mu izteče pogodba z londonskim klubom, v katerem dela že 20 let. "Do konca sezone bom zanesljivo v Arsenalu," še dodaja.


Današnji Times sicer poroča, da bi selektorsko mesto, Anglija bo oktobra v okviru kvalifikacij za SP gostovala v Ljubljani, rad obdržal Gareth Southgate, ki je začasno vskočil na pomoč. Trenutni selektor ZDA Nemec Jürgen Klinsmann, trener Bournemoutha Eddie Howe in vodja stroke pri Crystal-Palaceu Alan Pardew so že med tistimi, ki so ponudbo, da bi prevzeli Anglijo, zavrnili.

Selektor angleške nogometne reprezentance Sam Allardyce je po vsega 67 dneh dobil odpoved angleške zveze. Enainšestdesetletnik je brez službe ostal, ko so ga novinarji pod krinko ujeli pri dogovarjanju prestopov igralcev z lažnim konzorcijem z Daljnega vzhoda, posneli pa so tudi njegove izjave, v katerih sramoti svojega predhodnika Roya Hodgsona. A zgodba še ni končana, saj prihajajo na plan tudi podrobnosti o drugih vpletenih.

Značke: wenger, anglija, allardyce

Članki iz rubrike