evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 04.10.2016 11:18:13

Kaj se dogaja s Kevinom Kamplom? Slovenskega zvezdnika ne bo v reprezentanco! (foto)

Nikola Miljković
Slovenska reprezentanca trenira na Brdu pri Kranju, Kevin Kampl pa v Leverkusnu. In to v tem trenutku! Tam pa bo tudi ostal ...

Zdelo se je, da v reprezentanci ob začetku priprav na tekmi proti Slovaški in Angliji vlada idila, a očitno je bila slednja zgolj navidezna. V ozadju se je namreč že zakuhala velikanska afera, ki bi lahko imela pogubne posledice. Slovenska izbrana vrsta se na Brdu pri Kranju pripravlja na naslednja obračuna v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 v Rusiji, toda brez Kevina Kampla. In tako bo tudi v prihodnjih dneh! Slovenski zvezdnik je namreč ostal v Leverkusnu, kjer prav v tem trenutku trenira z ostalimi nogometaši Bayerja!


Zakaj je temu tako, za zdaj še ni znano. Bržčas bo že v kratkem več znanega, po naših ekskluzivnih informacijah s severa Nemčije pa Kampla zagotovo ne bo v Slovenijo, kar posledično pomeni, da bo morala izbrana vrsta prihajajoči tekmi odigrati brez njegove pomoči.

Saj ni res, a je, bi lahko dodali. In pripomnili: več kot očitno je v reprezentanci dokončno počilo. Žal pred tako pomembnima tekmama ... No, toda ni prvič, da je nekomu prekipelo. Že pred časom je Katancu tudi Josip Iličić sporočil, da ne misli več igrati za reprezentanco. Toda dvojec je kasneje zakopal bojno sekiro. Zdaj pa se je selektor več kot očitno vnovič znašel na nasprotnem bregu z enim od največjih reprezentančnih zvezdnikov.

Članki iz rubrike