sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 11.10.2016 15:05:04

Anketa: Kaj nekdanji slovenski reprezentanti pričakujejo od tekme v Stožicah?

m24.si
V tokratni anketi smo gostili nekatere nekdanje reprezentante Slovenije in jim postavili vprašanje, kakšna so njihova pričakovanja pred dvobojem z Angleži v Stožicah.

Miran Srebrnič
Po sobotni zmagi nad Slovaki, ko so fantje zares odlično odigrali, mislim, da bo pozitivno ozračje vplivalo tudi na naslednjo tekmo z Angleži. Pomembno je, da bo jutri (danes, op. p.) stadion poln do zadnjega kotička in da bo vzdušje v Stožicah primerno tako velikemu obračunu, ki čaka našo reprezentanco. Tako bi potem res lahko pripravili presenečenje. Anglija je zagotovo reprezentanca, ki ima višji rating, zato jo mnogi avtomatsko vidijo kot boljšo ekipo. Vseeno se zdi, da imajo naši nogometaši v tem trenutku lepo priložnost, da presenetijo in dosežejo pozitiven rezultat.


Simon Sešlar
Predvsem je pomembno, da slovenska reprezentanca ponovi igro … Ne igro, ampak pristop, ki ga je pokazala na prejšnji tekmi. Če bo na takšni ravni, se lahko zgodi marsikaj. Energija je bila dejansko prava, ekipo je dodatno dvignilo tudi občinstvo, ki je vseskozi stalo za reprezentanco. Tudi navijači so začutili nekaj v zraku, zato verjamem, da bodo tudi proti Angliji tribune polne. Pristop mora biti glavno vodilo, potem pa se lahko zgodi marsikaj. Vprašanje je tudi, koliko se bodo lahko ključni igralci regenerirali, saj sta dva tako pomembna dvoboja v treh dneh zelo zahtevna tudi za igralce najvišjega kova.


Mladen Rudonja
Mislim, da so fantje v soboto proti Slovakom pokazali, kako dobri so, če je pristop pravi in je želja prisotna. Verjamem, da so lahko v tem trenutku, ko je po tekmi znova prevladalo pozitivno ozračje, nevarni vsakemu moštvu. Znova lahko pokažejo, da lahko skupaj, tudi brez tistih, ki jih tokrat ni zraven, s pravim odnosom pokažejo dobro igro. Mislim, da lahko tudi proti Angležem naredimo dober rezultat, kar bi bilo že, če bi jim odščipnili točko. Vidi se, da so fantje v dobri formi in če bodo ponovili igro proti Slovakom ter morda še kaj dodali, potem bo v Stožicah zagotovo veselo.



Marinko Galić
Če bodo igrali tako, kot so igrali proti Slovakom, odkrito pričakujem zmago. Tudi Angleži niso več to, kar so bili. Že kar nekaj let ne prikazujejo ravno obetavnih iger. Niso več tako strašljivo moštvo, čeprav se jim bolj kot ne zaradi imena še vedno na veliki večini tekem daje vlogo favoritov. Sicer pa je veliko odvisno tudi od slovenske reprezentance. Če bo igrala tako borbeno in tako organizirano, potem se Angležem v Stožicah zagotovo ne obeta sprehod. Naj imajo papirnato vlogo favoritov, sam pa bi dal celo nekaj prednosti slovenski reprezentanci.


Mladen Dabanović
Sobotna predstava je bila na zelo visoki ravni, po vzdušju, samozavesti in tem, kar je nastalo okoli reprezentance, sem optimističen. Mogoče je dogajanje iz preteklega tedna nekoliko prispevalo k temu, da so se fantje tako odzvali. Morda jih je vse skupaj dodatno poenotilo, podžgalo in motiviralo. Glede na to, da imajo tudi Angleži kar nekaj težav, mislim, da je idealen trenutek, da jih premagamo. Gotovo bo težko, toda če bomo tako trdi, agresivni in disciplinirani, bodo imeli Angleži dosti težav. Mislim, da preprosto nimajo igralcev, ki bi lahko črpali iz trenutnega navdiha. Res je, da imajo kakovostne posameznike, a sem optimističen.


Dejan Djuranović
Po zmagi nad Slovaško je veliko lepši pogled na celotno stanje okoli izbrane vrste. Rezultat je v športu vladar, takšna zmaga pa prinese ogromno pozitivnega. Verjamem, da bodo danes igralci občutili skupno energijo z navijači, da jih bo ta ponesla k dobri igri. Gostje imajo nekaj težav in upam, da ne bodo na svoji najboljši ravni. Od naših fantov pričakujem, da bodo šli v tekmo brez strahospoštovanja in samozavestno. Ne glede na situacijo Angleži še vedno ostajajo prvi favoriti naše skupine, toda verjamem, da so naši fantje sposobni odigrati dobro tekmo in iztržiti dober rezultat, to pa je vse razen poraza.

Članki iz rubrike