Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
0 21.10.2016 08:58:27

Ekskluzivni intervju s Kevinom Kamplom: Moja resnica, moje težave, moja prihodnost

Selektor Srečko Katanec je svoje povedal v televizijskem intervjuju, kapetan Boštjan Cesar se je navezal na šefove besede ter se predvčerajšnjim jasno in glasno izjasnil v intervjuju na teh straneh. Po številnih komunikacijskih šumih in nesporazumih je za spravo v slovenski izbrani vrsti manjkal le še Kevin Kampl.

In bolj kot kadarkoli je bil naš cilj, ko smo se na začetku tedna podali v Leverkusen, ravno sprava. Še več, zamislili smo si zgladitev vseh odnosov in idilično nadaljevanje kvalifikacijske zgodbe, ki je ta mesec z navdušujočim vstajenjem zaplula v vode pravcate evforije. Želeli smo jo dodatno podžgati, želeli smo se iz Nemčije vrniti s slavnostno objavo vrnitve zvezdnika Bayerja v dres z našim grbom na prsih.

Seveda pa nas je po drugi strani vodila tudi profesionalnost; Kevin je želel govoriti z nami, želel je govoriti v živo, zato smo vzeli pot pod noge in navezali vse potrebne stike z Bayerjem v prepričanju, da ga na svetu ni medija, ki v danih razmerah ne bi naredil enako. Z upanjem na najboljše za vse nas, a s pripravljenostjo javnosti sporočiti vse, kar ima 26-letnik v danem trenutku povedati. Imel je marsikaj, pri čemer so stvari bolj zapletene, kot bi si želeli mi, vi in verjetno tudi on.

In, kako kaj komentirate svojo predstavo na tekmi proti Tottenhamu?
(Molk, nato sramežljiv smeh) To je šala, kajneda?

Neposrečena? Neprimerna? Malce pa je treba prebiti led, zdaj ko sediva v pisarni vašega kluba, potem ko vas v oktobrskem terminu nismo videli v Sloveniji in potem ko je ob vseh dogodkih nekoliko napeto.
Posrečena, posrečena, v redu je tako. In res je precej čudno, verjetno nihče od naju ne ve, kje začeti.

358-2-kampl miljko

Pri Tottenhamu najbrž res ne?
Ne, pa čeprav sem v torek odigral še eno dobro tekmo, potrdil dobro formo in svojo pomembnost za ekipo. Ampak tukaj sva seveda zaradi drugih stvari.

Začneva na točki, na kateri sva zdaj? Torej na točki, na kateri vam selektor odpira vrata izbrane vrste, enako pa počne tudi kapetan.
Mislim, da v nobenem primeru ne bova mogla iti po ravni črti, tako da lahko začneva kjerkoli. A začniva res s kapetanom, z njegovimi besedami, z njegovim intervjujem. Zanimiva se mi je zdela selektorjeva izjava, da bodo o zeleni luči zame na koncu odločali igralci, toda glede na dogodke in na njihov nastop proti meni do neke mere logično. Zato sem z zanimanjem pričakoval Cesarjev pogled.

Kapetan med drugim pravi, da naj se Kevin Kampl opraviči, če misli, da se mora. Kako je s tem? Ste po vašem kaj naredili narobe in vam je za to žal?
...


CELOTEN IN EKSKLUZIVEN INTERVJU S KEVINOM KAMPLOM SI LAHKO NA KAR ŠTIRIH STRANEH PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike