Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.10.2016 12:12:57

Čudovito: Slovenski upi še naprej upajo na Euro (foto)

Tina Kosec
Selektor Agron Šalja in njegovi izbranci ostajajo v boju za uvrstitev na evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto pri naših južnih sosedih.

Slovenska kadetska reprezentanca je na kvalifikacijskem turnirju prvega kroga za uvrstitev na evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto na Hrvaškem, dosegla namen. Naši upi so v skupini pet osvojili drugo mesto in si zagotovili neposredno napredovanje v nadaljnje tekmovanje. Izbranci selektorja Agrona Šalje so na tretji preizkušnji v NNC Brdo merili moči s francoskimi vrstniki in se predstavili v obetavni podobi, temu primeren je bil rezultat. Zanimiv dvoboj na zavidljivi kakovostni ravni se je razpletel z izidom 1:1 (0:1).

2slovenija U17 tk
Tina Kosec
Galski petelini so povedli že v 10. minuti, ko se je med strelce vpisal Amine Gouiri, obetavni napadalec Lyona se je odlično odzval po podaji z leve strani in s strelom z glavo ugnal Aneja Mrežarja. Kljub moči Francozov se Slovenci niti po naključju niso vdali v usodo. Favoriziranim tekmecem so se odločno postavili po robu, za odličen pristop so morali biti nagrajeni. Zgodilo se je v deveti minuti nadaljevanja. Almin Kurtović je poslal dolg predložek proti Dušanu Stojinoviću, ki je po strelu z glavo stresel vratnico, odbito žogo je v mrežo spretno potisnil Dario Kolobarić, ki se je pred časom iz Domžal preselil v Salzburg. Do konca tekme sta si obe reprezentanci pripravili še nekaj ugodnih položajev, vendar se rezultat ni več spremenil in obe zasedbi sta se veselili napredovanja v nadaljnje boje za uvrstitev na zaključni turnir pri naših južnih sosedih.

Slovenija je igrala v postavi Mrežar, Trontelj, Kolmanič (od 26. Schweiger), Mittendorfer, Stojinović, Kurtović, Rorić, Jakupović (od 57. Prelec), Kryeziu, Svetlin (od 70. Zec), Kolobarić. Na drugi tekmi je bila Črna gora v Kranju z 2:1 boljša od Estonije.

Galerija

Članki iz rubrike