reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.01.2017 19:01:56

Za pokal konfederacij v Rusiji prodali že 80.000 vstopnic

Pokal konfederacij, ki ga prireditelji nogometnega svetovnega prvenstva izvedejo eno leto pred velikim dogodkom in velja za nekakšno generalko za SP, je v Rusiji že pritegnil veliko pozornosti. Prireditelji so sporočili, da so že prodali več kot 80.000 vstopnic.

Podatke o prodaji vstopnic je po končanem prvem obdobju danes posredovala krovna nogometna zveza Fifa, natančna številka prodanih vstopnic oziroma naročil zanje do danes je 82.478. Levji delež predstavljajo domači navijači Rusije, ki so naročili 71.266 vstopnic, na drugem mestu pa so privrženci Čila, ki želijo imeti 4949 vstopnic.


Vsi navijači verjetno ne bodo mogli priti do želenih vstopnic za določene tekme, prireditelji pa jih bodo do konca februarja obvestili, ali je bila njihova rezervacija uspešna. Naslednja faza prodaje vstopnic se bo začela 1. marca.

Pokal konfederacij bo v Rusiji potekal od 17. junija do 2. julija, tekmovanje bodo gostili Kazan, Moskva, Soči in Sankt Peterburg. V skupini A bodo Rusija, Nova Zelandija, Portugalska in Mehika, v skupini B pa Nemčija, Čile, Avstralija in zmagovalec letošnjega afriškega prvenstva.

Članki iz rubrike