Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.03.2017 16:18:46

Spiš mirno, Gordon Strachan? Škotski selektor pod hudim udarom kritik že pred tekmo s Slovenijo

Profimedia
Nemir vlada na Škotskem pred pomembno nedeljsko tekmo s Slovenijo.

Tekma med Škotsko in Slovenijo bo odigrana šele v nedeljo, že mora Gordon Strachan poslušati glasne kritike na račun svojega dela. Škotska reprezentanca je pod vodstvom nekoč odličnega nogometaša v kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2018 startala dokaj slabo, na uvodnih petih tekmah je zbrala le pet točk. Nič čudnega torej, da je nedeljski obračun zanjo že skorajda odločilen. Toda namesto da bi vsi stopili skupaj, so številni navijači raje obrnili hrbte lastnemu selektorju.


Daily Record je tako izvedel anketo med pristaši izbrane vrste Škotske, številni odzivi pa so bili vse prej kot vzpodbudni pred tekmo, ki bo odigrana na Hampden Parku v Glasgowu. "Vnovič se je Gordon Strachan odločil ignorirati Kennyja McLeana (nogometaša Aberdeena, op. p.) in ostale nadarjene nogometaše v naši ligi, raje je spet pogledoval dol proti jugu. Upam, da bodo njegova tokratna odkritja boljša od večine prejšnjih, zaradi katerih smo v zadnjih letih še kako trpeli med spremljanjem svoje reprezentance," je bil kritičen eden od bralcev omenjenega časnika.

"Gordon Strachan je bil odličen nogometaš, je tudi soliden trener, toda preprosto ni iz materiala za selektorja. Povozil ga je čas in nikdar mu ne bi smeli zaupati še enega reprezentančnega ciklusa," je bilo moč prebrati, nekdo pa se je obregnil tudi ob dejstvo, da bo Škotska nekaj dni pred obiskom Slovenije odigrala tudi prijateljsko tekmo s Kanado: "Kaj naj bi dosegli s to tekmo? Ali v Kanadi sploh igrajo nogomet?"

Članki iz rubrike