Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
8 29.03.2017 13:34:29

Šok v hrvaški reprezentanci: Najbolj črnoglede napovedi so se izkazale za resnične! (video)

Hrvaška reprezentanca je po bolečem porazu doživela še hujši udarec!

Hrvaška reprezentanca je v torek nekoliko presenetljivo visoko izgubila v Tallinnu (0:3), Hrvati so se po tekmi pritoževali nad zelo slabimi razmerami na igrišču. Izgubili so z doslej najslabše uvrščeno ekipo na lestvici Fife (Estonci so le 119.), obenem pa prejeli gol že v prvi minuti, kar je najhitreje prejeti gol Hrvaške na uradnih tekmah po 19 letih.

Precej boleč udarec pa je bil za hrvaško izbrano vrsto in italijanskega prvoligaša Juventusa tudi poškodba Marka Pjace. Vezist, za katerega je to v zadnjem letu že tretja poškodba, jo je skupil v enem od dvobojev, 21-letni Hrvat pa si je huje poškodoval levo koleno. Današnji pregledi so pokazali, da si je Pjaca ob nesrečnem posredovanju strgal sprednjo križno vez, kar pomeni, da bo potreboval operacijo in šest do osem mesecev prisilnega počitka.



Za mladega nogometaša je to nov hud udarec tudi na klubskem nivoju. Hrvaški zvezdnik je dobival vse več priložnosti v dresu Juventusa, prejšnji mesec je denimo dočakal tudi prvi zadetek, zdaj pa si bo moral spet izboriti svoje mesto v vezni vrsti. Da bi bilo vse skupaj še toliko huje, je Pjaca lani že manjkal nekaj tednov in to zaradi poškodbe, ki jo je prav tako staknil v reprezentančnem dresu.

Juventusu pa je v uteho lahko vsaj odškodnina s strani Fife, ki je za takšne primere leta 2012 ustanovila poseben sklad za zaščito igralcev. Torinski velikan bo tako vsak mesec prejel odškodnino v višini plače hrvaškega nogometaša, a ta znesek ne bo presegel 143.000 evrov na teden ...

Značke: pjaca, hrvaška

Članki iz rubrike